Upcoming Meetings

  • Showing 1 - 0 of 0
  • 1
  • 0

Keep in Touch

RemiX

RemiX
photo © Josselien van Eijk |  tagcode: UPC1607 | Theme: RemiX

02 Jul '16 09:00 by Urban Photo Collective in Hoek van Holland

Waarde fotovrienden,

Welkom bij de jaarlijkse Urban Photo Collective modellenshoot! Zoals velen van jullie weten, dit keer voor de 10e keer. Een jubileumjaar dus. En we zouden Urban Photo Collective niet zijn, als we daar dan ook niet weer iets bijzonders van zouden maken. Zoals ieder jaar, organiseren wij deze dag rond een thema, en voor dit jubileumjaar hebben we gekozen voor het thema “Remix”. Een kort woord, met veel inhoud. Immers, wat gaan we doen?

Wel, “RE” staat voor herinneren, dus we hebben een besloten een zeer succesvolle eerdere Annual Shoot nog eens over te doen. Het is geworden “Casablanca”. Een modellenshoot aan het strand.

En dan “MIX”. Het woord zegt het al. Het wordt een mix & match. Geenvoorgeschreven kleding of stijl, maar elk model heeft vrije keuze in de stijl, met inachtname van de gangbare fatsoensnormen. We bevinden ons immers op publiek terrein.

En we gaan jullie helpen.

Wij zullen, naar gelang van de gekozen stijlen, kleine groepjes van modellen formeren, welke begeleid worden door leden van de organisatie. Zij zullen de fotografen begeleiden bij het positioneren van de modellen, en de kneepjes van modelfotografie, zoals licht, poses, achtergronden etc.

We vormen geen vaste groepen, dus iedereen kan aansluiten waar hij of zij wil, maar het handigste is uiteraard als mensen zich een beetje spreiden.

Meer huishoudelijks.
Dankzij gemeente Rotterdam, is het parkeren gratis (en voor eigen risico). Een belangrijke overweging voor ons om voor de locatie HvH te kiezen. HvH is tevens redelijk goed bereikbaar met de trein, hoewel het naar het strand dan nog wel wat lopen is.

HvH kent een strand wat opgespoten is. De oorspronkelijke kustlijn lag langs de boulevardweg, waaraan ook de diverse bunkers liggen. Hier is een flink stuk voor gelegd, hetgeen heeft geresulteerd in een schitterend duingebied wat ook om te shooten ideale mogelijkheden biedt. Doe dit dus ook. Maar: er zijn beperkingen. Lees de bordjes en houd je hieraan.

UPC aanvaard GEEN aansprakelijkheid voor het gedrag van de deelnemers of de gevolgen daarvan.

Wij kijken nu al met belangstelling uit naar wat jullie ervan gaan maken. Zoals gebruikelijk kun je je foto’s delen op de diverse media, zoals het FB event of Flickr.com. Wanneer je de tagcode #UPC1607 gebruikt, kunnen andere deelnemers en modellen je foto’s gemakkelijk terugvinden.

Wij zullen een verzamelblad in het FB event plaatsen met een foto en de namen van de diverse modellen, zodat je foto’s ook individueel aan de modellen kunt verstrekken.

Vanaf nu kun je je aanmelden voor RemiX door een bedrag van € 20,- over te maken naar onze rekening. De door ons ontvangen betaling is je bewijs van inschrijving. Als alle betalingen zijn verwerkt ontvang je een bevestiging hiervan in de e-mail. Dit zal pas vlak voor de evenement datum zijn.

Stichting Urban Photo Collective
IBAN: NL57 INGB 0004 8641 26

Onder vermelding van:
UPC1607 – Je eigen voornaam & achternaam + e-mail adres

De bank accepteert geen vreemde tekens in de omschrijving dus vervang het @ voor het woordje AT. E-mail adress graag als:
adres AT provider . NL Dus met spaties dat maakt het voor ons makkelijk te verwerken.

Eventuele donaties zijn welkom meld dit dan graag even met + donatie in de omschrijving.

LET OP! Neem niet letterlijk het voorbeeld over, deze kunnen we niet verwerken. Geen restitutie mogelijk.

Inschrijving sluit 28-06-2016 00:00 uur

H