Upcoming Meetings

  • Showing 1 - 0 of 0
  • 1
  • 0

Keep in Touch

Mills iluminated

Raw Industries
photo © Steven Bos |  tagcode: UPC0910 | Theme: Raw Industries

10 Sep '16 19:00 by Thomas Dral in Kinderdijk

Van maandag 5 tot en met zaterdag 10 september 2016 worden de wereldberoemde molens van het Werelderfgoed Kinderdijk ‘s avonds in de schijnwerpers gezet. De verlichting van het molencomplex van Werelderfgoed Kinderdijk zorgt voor een schitterend schouwspel, dat voor veel fotografen een dankbaar object vormt. Dit aantrekkelijk lichtspektakel is elke avond te bekijken tussen 20.30 en 23.00 uur.

De historische poldermolens zijn te zien vanaf het vrij toegankelijke fiets- en wandelpad dat dwars door het molengebied loopt. Een wandeling door het molengebied is gratis.

Het hele dorp zorgt bovendien voor een sprankelende lichtsfeer, met gevelverlichting op de huizen en verlichte ‘dijkmolens’ langs de Lekdijk.

We verzamelen om 19:00 voor het gemaal Kinderdijk, waarna we gezamenlijk het gebied in zullen gaan en een mooi plekje zullen zoeken om alles vast te kunnen leggen.

Een statief mee brengen is zeker aan te raden, deze zul je wel nodig hebben als je foto’s met een lange sluitertijd wil maken en naarmate het donkerder wordt ook.

M